Εταιρικό Προφίλ Πολυτεχνικού και Πανεπιστημιακού Φροντιστηρίου Δημήτρης Ηλίας
ΠΡΟΤΥΠΟ Φροντιστηριο Πολυτεχνικων και Πανεπιστημιακων Σχολων - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

Είμαστε εδώ... για την επιτυχία σας!

Το Φροντιστήριο Πολυτεχνικών Σχολών Δημήτρης Ηλίας,  ξεκίνησε τη λειτουργία του με σκοπό να εξελιχθεί σε ένα εργαστήρι γνώσης το οποίο θα υποστηρίζει τους φοιτητές στην εκπλήρωση των προπτυχιακών τους υποχρεώσεων.

Εξειδίκευση, μεθοδικότητα, ενημερωμένες σημειώσεις, ασκήσεις, θέματα εξετάσεων.

Ο Στόχος μας

Στόχος του φροντιστηρίου μας είναι να είμαστε πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια των φοιτητών για την επίτευξη των στόχων τους, ακολουθώντας μεθόδους που πραγματικά αποδίδουν.

Το όραμα μας

Το όραμα μας,  είναι να αποτελούμε ένα πρότυπο πανεπιστημιακό και πολυτεχνικό φροντιστήριο, που μέσα απο την συνεχή εξέλιξη και γνώση, θα συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη των φοιτητών και φοιτητριών που μας εμπιστεύονται.

Οι Αξίες μας

Στο φροντιστήριο μας έχουμε αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες και πρεσβεύουν την φιλοσοφία μας. Ακεραιότητα, Σεβασμός, Ποιότητα, Εστίαση στην επιτυχία και συνεχή βελτίωση.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

Εμπερία και απόλυτη εξειδίκευση.

Η ομάδα μας διδάσκει τους φοιτητές με χρήση σύγχρονων μεθόδων εκμάθησης που στοχεύουν πάνω στην εξεταστέα ύλη και κυρίως στην εμβάθυνση της μεθοδολογίας με στόχο την κάλυψη συνδυαστικών θεμάτων και ασκήσεων. 

Διδάσκουμε με πάθος, συνέπεια,  και αποτελεσματικότητα. Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή και αποτελούνται πάντα απο φοιτητές-τριες της ίδιας σχολής, με υλικό που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε σχολής.